(recept
si oblíbilo 31 návštěvníků)
Kolenová chrochtačka
Potřebné ingredience
předvařené koleno,kečup,rajský protlak,sůl,cibule,česnek,nové koř.,bobkový list,pivo černé.
Postup přípravy
Předvařené koleno,vykostíme,opepříme dáme do pekáčku.Na pánvi opečeme na oleji kolečka cibule,plátky česneku,přidáme protlak,kečup,koření,pivo,zalijeme touto směsí maso v pekáčku a dáme dopéct do troby.Podle potřeby.Je to dokonalá mňamka!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
poppysek
(upraveno)
2. 4. 2013, 15:56
Proč ne...
KAPLICKO
(upraveno)
6. 11. 2011, 9:58
Nadi tak tady bloudím hedám receptík na koleno tak už se peče v troubě dám vědět jak to chutnalo vypadáá to teda úžasně
Nadik71
(upraveno)
10. 11. 2011, 16:52
@KAPLICKO
jj určitě písni pa pa
sisa32
(upraveno)
22. 5. 2010, 11:11
Už se peče, krásně to voní. Pak dám vědět, jak chutnalo. Díky za recept.
Nadik71
(upraveno)
23. 5. 2010, 19:25
@sisa32
přečetla jsem dlouho komentář,dávám celé....ale už asi nic nezbylo že????Chutnalo?????
sisa32
(upraveno)
25. 5. 2010, 15:53
@Nadik71
Tak pozdě, ale přece. Chrochtačka je luxusní, fakt jsme si pochrochtali, nic nezbylo.
Zrušený účet
(upraveno)
21. 5. 2010, 9:13
Můžu se zeptat,kolik se dává toho piva?
Paluna
(upraveno)
23. 2. 2010, 14:20
Dobrý den, musím Vám to "výborné papáníčko" moc a moc pochválit. Je to výborné, moc jsme si doma pochutnali..
Nadik71
(upraveno)
25. 2. 2010, 20:03
@Paluna
děkuji moc,mějte se
Paluna
(upraveno)
23. 2. 2010, 14:20
Dobrý den, musím Vám to "výborné papáníčko" moc a moc pochválit. Je to výborné, moc jsme si doma pochutnali..
marcidu
(upraveno)
4. 1. 2010, 23:45
Moc děkuji za výýýbornýý recept! Kam se hrabe tchýnino výtečné kuře... Všichni jsme se olizovali, měla jsem s chlebíkem a moji kluci s hranolkama! Je to mňamka!
Nadik71
(upraveno)
10. 1. 2010, 19:11
@marcidu
tak ten váš komentářík mě rozesmál...... těší mě že chutnalo,mějte se
Ankavi
(upraveno)
17. 12. 2009, 20:09
Kde prosím kupujete předvařené koleno? Normálně u Vašeho řezníka? Já tyhle věci moc nekupuju, ale recept vypadá tak báječně, že bych to ráda zkusila. Děkuji! I.
Nadik71
(upraveno)
17. 12. 2009, 22:14
@Ankavi
Ivanko,to je normální koleno od řezníka akorát já jsem ho 1 hodinu vařila v tlakáči a pak teprve jsem rozkrájela a naložila a dopékala!
Ankavi
(upraveno)
21. 12. 2009, 7:16
@Nadik71
Díky
Kikina07
(upraveno)
10. 12. 2009, 7:19
suúper opravdu výborné vynechala jsem pivo a udělala s bramborovou kaší a k večeři se po chrochtačce jen zaprášilo a u manžela véééééélikááááánské + díky za recept
Nadik71
(upraveno)
10. 12. 2009, 20:51
@Kikina07
jsem potěšena že chutnalo
Egreska
(upraveno)
8. 12. 2009, 8:31
Tak toto vyzera neskutočne dobre !!!
oranž
(upraveno)
4. 12. 2009, 14:55
hm, bašta